Hírek

2020.08.28 16:44

Augusztus 29-én szombaton egésznapos nyitva tartással várjuk vásárlóinkat!

10.00-től - 18.00 óráig

Tanúsítvány

SSL Certificate

BLOG

Ünnepelj velünk és nyerj kétszemélyes belépőt a jászberényi táborba!
04
Jún

20 éves lett idén a Néptáncosok kellékboltja! Ezt a szép kerek évfordulót tervezzük megünnepelni 2024. június 21-én a Fonó Budai Zeneházban, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt!

18 órakor Kamasz táncházzal kezdünk a Sarjú Banda közreműködésével, 22 órától pedig a Zagyva Banda szolgáltatja a talpalávalót.
 
 
Táncos vagyok ösztöndíj 2024
29
Máj

A Néptáncosok kellékboltja 2024-ban is pályázatot hirdet felnőtt néptánccsoportok számára. A pályázat nyertese 250.000 Ft értékű terméktámogatásban részesül.

 

Pályázat benyújtására a néptánc csoportot fenntartó és támogató egyesület vagy alapítvány jogosult.

 

A pályázók köre:

  • amatőr, műkedvelő csoport
  • a csoport tagjai felnőttek, többsége 30 év feletti, dolgozó, családos ember
  • a csoport tagjai felnőtt korukban kezdtek el megismerkedni a néptánccal
  • a csoport nem egy nagy múltra visszatekintő táncműhely senior csoportja, nem „öregtáncosok”

 

 

Két helyen is megtalálod a Kellékboltot a Táncháztalálkozón!
27
Márc

Kevesebb, mint két hét van hátra az idei Táncháztalálkozóig, itt az ideje tehát, hogy egy kis információval ellássunk Titeket a Kellékbolt részvételével kapcsolatban.

A leges-legfontosabb természetesen, hogy mint az utóbbi években megszokhattátok, idén is két külön standon fogunk árusítani a rendezvényen! A földszinten a küzdőtér felől a Folk-kocsma irányában haladva fogjátok megtalálni az egyik helyünket, csak figyeljétek a nagy fehér, piros feliratú molinót és a kigyózó sort. :)

TUDNIVALÓK A KARÁCSONYI IDŐSZAK MEGRENDELÉSEIVEL KAPCSOLATBAN - 2023
12
Dec

Ha a Néptáncosok kellékboltjából szeretnél karácsonyi ajándékot beszerezni, akkor kérjük, a következőkre figyelj!

A webáruházas rendeléseknél ebben az időszakban arra törekszünk, hogy a leadást követő munkanapon átadjuk a futárszolgálatoknak. Mostantól minden csomagot 1 napos időgaranciával küldünk, tehát elméletileg a feladást követő munkanapon kell kézbesíteniük.

 

Táncos vagyok ösztöndíj 2023
01
Jún

A Néptáncosok kellékboltja 2023-ban is pályázatot hirdet felnőtt néptánccsoportok számára. A pályázat nyertese 200.000 Ft értékű terméktámogatásban részesül.

 

Pályázat benyújtására a néptánc csoportot fenntartó és támogató egyesület vagy alapítvány jogosult.

 

A pályázók köre:

  • amatőr, műkedvelő csoport
  • a csoport tagjai felnőttek, többsége 30 év feletti, dolgozó, családos ember
  • a csoport tagjai felnőtt korukban kezdtek el megismerkedni a néptánccal
  • a csoportot legfeljebb 5 éve alapították
  • a csoport nem egy nagy múltra visszatekintő táncműhely senior csoportja, nem „öregtáncosok”

 

 

Nyerj belépőt az V. Visai tánctáborba!
01
Ápr

Rohamtempóban közeleg a Táncháztalálkozó, amire mi már nagyon készülünk és természetesen nagyon várjuk, hogy találkozhassunk Veletek!

Idén mindenképpen érdemes lesz ellátogatni a Kellékbolt standjára, hiszen aki vásárol nálunk a hétvégén, az részt vehet egy nyereményjátékon. Ennek keretében egy szerencsés nyertesünk belépőt nyerhet az V. Visai tánctáborba!

Házhoz megy a Kellékbolt
20
Márc

A Néptáncosok kellékboltja idén is meghirdeti a "Házhoz megy a Kellékbolt" programot. Kitelepüléseink során szeretnénk az ország lehető legtöbb pontján megvalósítani, hogy a néptánc együttesek és a táncosok helyben tudják beszerezni a vágyott kellékeket és kiegészítőket.

Keressük leendő munkatársunkat: legyél Te az új értékesítőnk!
06
Márc

Kedves leendő munkatársunk! Szeretnél egy olyan csapat tagja lenni, akik valódi közösségben dolgoznak és szeretettel végzik a munkájukat? Ha szívesen utazol, az értékesítés világa pedig kihívást jelent számodra, akkor ne keress tovább!

Hogyan válasszunk karaktercipőt?
02
Szept

Szeptember elsején eldördült a startpisztoly, elkezdődött egy új tanév. Fontos pillanat ez a néptáncmozgalomban is, a táncegyüttesekben, művészeti iskolákban újraindulnak a próbák és persze az óvodákban, iskolákban is hamarosan megtartják az első néptáncos foglalkozásokat.

 

 

A címbeli kérdés tehát mostanában a legaktuálisabb az egész év folyamán. Ennek megválaszolásában szeretnék egy kis segítséget nyújtani ebben a bejegyzésben. Megpróbáljuk alaposan körbejárni a témát, következésképpen nem ígérjük, hogy rövid lesz írásunk, hiszen elég sok mindent tisztázni kell ahhoz, hogy használható tanácsot tudjunk adni a kérdésben.

Így hosszabbíthatod meg karaktercipőd élettartamát!
23
Márc

A néptáncosok egyik legbecsesebb kelléke, sőt társa a karaktercipő, illetve a csizma. Megfelelő odafigyelés és ápolás híján azonban hamar tönkremehet még a legjobb lábbeli is. Ezért nagyon fontos, hogy vigyázzunk rá és megadjuk a cipőnek, amire szüksége van! Hogy évek múltával is úgy nézzen ki, mintha új lenne!

2020 - a katasztrófafilm
21
Dec

Rohamosan közeledik az év vége és vele az ünnepi időszak. Lassan mindenki túl van az ajándékvásárláson, lassan elcsendesedik az ország és visszavonul mindenki az otthonába. Hát ez az év is eltelt. Nem a megszokott módon, ez a napnál is világosabb. Egy olyan időszakon vagyunk túl, amit tavaly ilyenkor senki nem gondolt volna. Leginkább egy túlélőtáborhoz vagy katasztrófafilmhez lehetne hasonlítani a történéseket. Úgyhogy elég nyilvánvaló, hogy az idei visszatekintő írások fő témája a koronavírus-járvány lesz. Mi más is lenne, hiszen az egész évünket, az élet minden területét érintette a pandémia. A Kellékbolt is ennek árnyékában működött az év során és természetesen minket is nagyon megviselt.

VÁLASZD A HAZAIT!
06
Dec

Az elmúlt hónapokban több kezdeményezés is indult, mely arra buzdítja az embereket, hogy vásárlásaikkal támogassák a koronavírus-járvány által az átlagosnál jobban megtépázott hazai kisvállalkozásokat. A Néptáncosok kellékboltja is csatlakozik ehhez a körhöz. Arra kérünk Titeket, hogy ajándékvásárlásaitok során jussanak eszetekbe üzletünk hazai készítőktől származó termékei. Ha nem minket választotok, akkor is rengeteg kézműves, kisvállalkozás szép és igényes portékái közül választhattok!

A Kellékbolt a Ne Vásárolj Semmit! Nap-ot támogatja - faültetéssel a klímaváltozás ellen
19
Nov

Black Friday vagy Ne vásárolj semmit nap? – Tettük fel Nektek a kérdést néhány nappal ezelőtt az online felületeinken. És nem is véletlenül keveredett egy ilyen téma a fókuszunkba. Közeledik ugyanis november utolsó péntekje, mely mára már hagyományosan Black Fridayként ismert a legtöbb ember számára, hiszen erre a napra időzítve, rengeteg üzlet és webáruház különleges akciókat hirdet. Ezzel a nappal kezdődik tulajdonképpen a nagy karácsonyi bevásárlási láz és ilyenkor a megszokott forgalom többszörösét bonyolítják le az üzletek.

 

Talán kevésbé ismert az ugyanezen a napon tartott Ne Vásárolj Semmit! Nap, pedig annak is évtizedes hagyománya van már a nyugati államokban és egyre inkább terjed Magyarországon is.

 

INDUL A TÁNCOS VAGYOK BLOG!
15
Nov

Hát eljött ez a pillanat is, amikor elindítjuk a Néptáncosok kellékboltja blogját! Régóta szó volt már róla, hogy belevágjunk és most végre sínre került a projekt!

 

A jövőben rendszeresen fogunk jelentkezni írásainkkal, melyek hol szorosabb, hol lazább kapcsolatban lesznek a néptánccal. Sok-sok tervünk van, melyek között szerepelnek szigorúbban vett szakmai cikkek a termékeinkkel, azok használatával kapcsolatban. Lesznek azonban ennél könnyedebb témák is és egy-egy írás kapcsán kicsit bepillantást nyerhettek a Néptáncosok kellékboltja, mint vállalkozás életébe. A kulisszák mögé nézhettek és megtudhatjátok, munkánk során milyen feladatok, dilemmák elé kerülünk, mik foglalkoztatnak minket a szűken vett kereskedelmen kívül.

 

Illetve biztosan sokat fogunk foglalkozni a tánc különböző pozitív hatásaival, hiszen Sára néptánc- és fejlesztőpedagógusként, mozgásterapeutaként munkája során egyre újabb és újabb bugyrait fedezi fel annak a rendkívül komplex és jótékony hatás-együttesnek, ami a kisgyermekek fejlődése szempontjából kulcsfontosságú és ami miatt hisszük és állítjuk,

 

MINDEN TÁNCLÉPÉS JOBBÁ TESZI KICSIT A VILÁGOT!