Hírek

2020.08.28 16:44

Augusztus 29-én szombaton egésznapos nyitva tartással várjuk vásárlóinkat!

10.00-től - 18.00 óráig

Tanúsítvány

SSL Certificate
BLOG

Két helyen is megtalálod a Kellékboltot a Táncháztalálkozón!

Hudák János
Hudák János
2024.03.27 12:02
Két helyen is megtalálod a Kellékboltot a Táncháztalálkozón!

Kevesebb, mint két hét van hátra az idei Táncháztalálkozóig, itt az ideje tehát, hogy egy kis információval ellássunk Titeket a Kellékbolt részvételével kapcsolatban.

A leges-legfontosabb természetesen, hogy mint az utóbbi években megszokhattátok, idén is két külön standon fogunk árusítani a rendezvényen! A földszinten a küzdőtér felől a Folk-kocsma irányában haladva fogjátok megtalálni az egyik helyünket, csak figyeljétek a nagy fehér, piros feliratú molinót és a kigyózó sort. :)

A másik standot egy szinttel feljebb, a Martin György teremhez közeli ruhatárban találjátok majd. Itt tudjátok majd megvásárolni a bársonycipőket és a harisnyákat, illetve néhány kiegészítő terméket.

A földszinten, a Folk-kocsmánál pedig a bőrcipők (karaktercipők, férfi félcipők, bakancsok), népviseletek (és persze a lapszoknyák is :) ), kalapok, kiadványok, rövidáru és minden egyéb megtalálható lesz.

Érdemes lesz mind a két helyen vásárolnotok, mert ha így tesztek és az egyik vásárlásotok legalább 5.000 Ft értékű, akkor megajándékozunk Titeket! Hogy mivel?

Mivel idén épp 20 éves lett a Kellékbolt, készítettünk erre a szép kerek évfordulóra egy egyedi pólót, amit ajándékba adhatunk Nektek! Reméljük, tetszeni fog!

 

Azt még mindenképpen érdemes tudni, hogy a Táncháztalálkozó nem kicsit felforgatja az életünket az üzletben, így a nyitvatartásunk is megváltozik néhány napra, Húsvétot követően az alábbiak szerint alakul:

április 2-4. 10-18

április 5-9. ZÁRVA

április 10-től (szerda) ismét normál nyitvatartás szerint.

Szeretettel várunk minden néptáncost, táncházast, népzene kedvelőt, mindenkit a Táncháztalálkozón!