Hírek

2020.08.28 16:44

Augusztus 29-én szombaton egésznapos nyitva tartással várjuk vásárlóinkat!

10.00-től - 18.00 óráig

Tanúsítvány

SSL Certificate
BLOG

Házhoz megy a Kellékbolt

2023.03.20 13:11
Házhoz megy a Kellékbolt

A Néptáncosok kellékboltja idén is meghirdeti a "Házhoz megy a Kellékbolt" programot. Kitelepüléseink során szeretnénk az ország lehető legtöbb pontján megvalósítani, hogy a néptánc együttesek és a táncosok helyben tudják beszerezni a vágyott kellékeket és kiegészítőket.

A „Házhoz megy a Kellékbolt” program célja

A program szervezőiként elsősorban hozzátok szólunk
Kedves Együttesvezetők/Szervezeti vezetők!

Szeretnénk, hogy az együttes, illetve a táncosok be tudják szerezni a szükséges, vagy vágyott kellékeket, kiegészítőket.

Hitünk szerint ez egy remek lehetőség mindenkinek, hiszen helyben, az utazásra fordított időt vagy a csomagküldés díját megspórolva tudják megvenni termékeinket.

Cipők, viseletek, kalapok esetén ráadásul ez a leghatékonyabb módja, hogy méretben is biztosan megfelelő legyen a megvásárolt termék.

Az online vásárlás lehetőségeinek köszönhetően sokan már otthonról rendelik meg az általuk kívánt termékeket, azonban az igazi élmény akkor érhető el, ha személyesen is találkoznak a kínálattal. A táncosok ki tudják választani a számukra legmegfelelőbb termékeket, és azokat rögtön magukkal is vihetik.

Reméljük, hogy Ti is láttok lehetőséget ebben, és szívesen látnátok minket vendégül egy egyeztetett időpontban a városotokban!

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, kérjük, ezen a rövid űrlapon jelezzétek nekünk igényeteket.

Karaktercipők

Mit viszünk magunkkal hozzátok?

Igyekszünk minden konkrét igényt kielégíteni, ami felmerül a kitelepülést megelőzően. Ezen felül pedig egy olyan készletet állítunk össze, mely a lehető legjobban lefedi a teljes kínálatunkat. Nyilván minden termékünket nem tudjuk magunkkal vinni, de a legfontosabb, leginkább keresett termékek ott lesznek a helyszínen.

Természetesen visszük magunkkal a női és férfi karaktercipőinket, az alapvető és gyakran keresett viseleteinket, harisnyákat, gyöngysorokat, a férfi táncosok számára nélkülözhetetlen kalapokat. Kiadványaink, cd-ink válogatott darabjai is mindig nálunk vannak, ahogy az üveglencsés ékszerek és egyéb kiegészítők is. És persze a bársonycipők is mindig elmaradhatatlan kellékei kitelepüléseinknek.

Néhány tudnivaló a „Házhoz megy a Kellékbolt” lehetőséggel kapcsolatban

A mi részünkről a kitelepülés történhet szombati napon is, akár valamely saját rendezvény, fesztivál keretein belül, de hétköznap délután is meg tudjuk oldani a dolgot, például egy 14-18(19) óráig tartó idősávban.

Mielőtt lefixáljuk az időpontot, kérni fogunk egy felmérést Tőletek, hogy körülbelül milyen termékekre, mekkora, mennyiségre van határozott igény.

Azért, hogy a kitelepülés minél sikeresebb lehessen, szeretnénk a környékbeli együtteseknek, táncosoknak is meghirdetni a lehetőséget. Amennyiben ebben a segítségünkre tudtok lenni, hálásan köszönjük!

Amennyiben olyan helyszínen tartható csak meg a kitelepülés, ahol fizetnünk kell a terembérlésért, az sem kizáró ok, de ezt kérjük jelezzétek nekünk!

A folyamatot űrlapunk kitöltésével tudjátok elindítani. Kitöltés után néhány napon belül felvesszük Veletek a kapcsolatot.

Reméljük, hogy hamarosan Hozzátok is ellátogathatunk!

"A néptánc nem csak a lábakat mozgatja, hanem a szíveket is. Azok, akik szeretik és értékelik, tudják, hogy ennél sokkal többről van szó: a hagyományok ápolásáról, az összetartozás érzéséről és az élet öröméről, amit csak a tánc adhat meg."