Hírek

2020.08.28 16:44

Augusztus 29-én szombaton egésznapos nyitva tartással várjuk vásárlóinkat!

10.00-től - 18.00 óráig

Tanúsítvány

SSL Certificate

Így tedd rá! Babzsák

Így tedd rá! Babzsák
Így tedd rá! Babzsák



<br />



Így tedd rá! Babzsák

 

Tedd a fejedre, dobd a magasba, add tovább, lendítsd át a lábad alatt! Egy eszköz melyben az íráshoz szükséges finommotorikus mozgásoktól az egyensúlyérzéken, az eszközhasználaton, a ritmusérzéken keresztül akár az eszközös ügyességi táncok elsajátításáig is eljuthatunk. 

 

Kezelési Útmutató

 

Babzsákjaink természetes hagyományőrző módon készülnek, semmiféle műanyagot nem tartalmaznak. Minden egyes darab egyedi kézzel készített kézműves termék. A babzsákok töltete búzamag, ritkán rizs is lehet, élő anyag mindkettő.

 

Akár 1000 évig is csírázóképes lehet, élettel teli magok.

 

Ám ha megszeretnénk őrizni ezt az állapotot, nem lehetünk tétlenek. A molyok-élelmiszer molyok megtámadhatják, elszaporodhatnak a babzsákban, a búza fehérje megkukacosodhat.

 

Ez ellen védekezni 3 fő vonalon lehet:

 

Fény, napfény: Sötét fiók, vagy szekrénypolc helyett fényes helyen tároljuk. Óvjuk a nedvességtől is, száraz helyen helyezzük el.

 

Mozgás: A molyok nehezebben telepednek meg, ha gyakran mozgatjuk, ha sokszor használjuk a babzsákokat. Ennek hiányában időnként át kell mozgatni.

 

Hőmérséklet: A túl magas vagy a túl alacsony hőmérsékletben elpusztulhatnak a molyok, mélyhűtésben a peték is. Tehát a legegyszerűbb időnként betenni a mélyhűtőbe egy napra a babzsákokat.

 

A molyok leginkább a tavaszi és az őszi időszakban szoktak elszaporodni, de mindig jelen vannak, hiszen szerepük szerint az élő anyag maradékának elbontásával foglalkoznak. Ezért javasoljuk a helyes tárolás, napfürdő, gyakori mozgatás mellett negyedévente legalább egy-egy napra tegyük mélyhűtőbe a babzsákokat.

 



Nincs raktáron
990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Adatok
Cikkszám
5406001
Csomagajánlatok
Vélemények

Legyél az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek