Hírek

2020.08.28 16:44

Augusztus 29-én szombaton egésznapos nyitva tartással várjuk vásárlóinkat!

10.00-től - 18.00 óráig

Tanúsítvány

SSL Certificate

Táncos lettem...

Táncos lettem...
Táncos lettem...



<br />



Kedves növendékünk!

Sok szeretettel üdvözöllek a néptáncosok hatalmas családjában. Bizony, amikor először átlépted a próbaterem küszöbét, tudtodon kívül egy óriási család tagja lettél. E család tagjai nagyon sokat, és keményen dolgoznak azért hogy jó táncosok legyenek. A próbatermeknek sokszor még a falai is izzadnak, (majd meglátod, ez tényleg így van!) vannak akik el is keserednek, ha nem sikerül egy-egy lépés. De annak, aki nem adja fel, annak nemsokára egy ritmusra dobog a lába és a szíve is a többi táncoséval. A sok játék, ének, tánc, szereplés, kirándulás és verseny olyan összetartó, erős közösséggé kovácsol benneteket, amelynek tagjai között akár életre szóló barátságok, szerelmek szövődhetnek.
Oktatóitok kicsit olyanok lesznek majd, mint a szüleitek, ha kell szigorúan megdorgálnak, de sokkal többet fognak dicsérni, s ne felejtsétek el, hogy mindig nagyon szeretnek, és tisztelnek benneteket. Ha valamit mondanak nektek, jegyezzétek jól meg, mert a ti fejlődéseteket szolgálja!
Te miért léptél közénk? Talán a szüleid szeretnék, hogy táncolj? Vagy láttál már néptáncosokat, és megtetszett a viseletük, zenéjük, műsoruk? Talán a csoporthoz tartozik a barátod vagy a testvéred? Bárhogy is történt, sok sikert kívánok az elkövetkező esztendőkre, és azt, hogy mindig örömmel lépjétek át újra, meg újra a próbaterem küszöbét!



Nincs raktáron
1 900 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Adatok
Cikkszám
5103030
Csomagajánlatok
Vélemények

Legyél az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek