Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás
Termék részletek


cd Lajkó Féllix: Volosi

ÚJ
cd Lajkó Féllix: Volosi
3 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 78 Ft<br />Mi történik, ha egy öntörvényű vonós fenomén társul másik öt öntörvényű vonós fenoménnal? Zene a magasabb szférákból, végtelen muzikalitás, elképesztő kreativitás, amely egymás különcségeinek tiszteletén, odafigyelésen és egyfajta virtuóz, kívülről nehezen követhető renden alapszik. Ez a kooperáció csak sok évtizedes színpadi jelenlét tapasztalatával, végtelen önismerettel, technikai tudással és a zenei kreativitás egy mesteri fokával teljesíthető. Nem verseny, hanem közös teremtés, nem vetélkedés, hanem bizalmon alapuló művészbarátság, egy közös nyelven ami a nagybetűs ZENE.

A Felczak lemezek sorozatában megjelent Lajkó Félix és VOŁOSI közös albuma! Közös felállásban 2017-ben játszottak először a Budapest Ritmon, majd a varsói Cross Culture fesztiválon, amelyet további koncertek követtek 2018-ban a Müpában, a Budapest Folk Festen, az Ozorán és a Vidor Fesztiválon számos külföldi fellépés mellett, így a varsói Eufonie Fesztiválon az újvidéki Nomus Fesztiválon. 

A lengyel VOŁOSI 2010-es alakulása óta sorra nyeri a díjakat, már a BBC és több német közszolgálati csatorna is közvetítette koncertjeiket, 2017-ben ők nyitották meg a műfaj legrangosabb eseményét, a Womexet

Lajkó Félix – hegedű

Vołosi:
Krzysztof Lasoń – hegedű
Stanisław Lasoń – cselló
Zbigniew Michałek – hegedű
Robert Waszut – nagybőgő
Jan Kaczmarzyk – brácsa

1. Speedmotion (Lajkó Félix) 5.29
2. Side (Lajkó Félix) 5-59
3. Crawler (Stanisław Lasoń / Jan Kaczmarzyk) 2.04
4. Upside Down (Stanisław Lasoń) 3.12
5. From the Ditch (Lajkó Félix) 5.45
6. Valse (Lajkó Félix) 6.08
7. Downhill (Jan Kaczmarzyk)  1.54
8. Slowmotion (Lajkó Félix) 4.22
9. Pompeii (Lajkó Félix) 4.45

   • Cikkszám
    5201551
    Státusz
    ÚJ