Hírek

2020.08.28 16:44

Augusztus 29-én szombaton egésznapos nyitva tartással várjuk vásárlóinkat!

10.00-től - 18.00 óráig

Tanúsítvány

SSL Certificate

Magyar Népmesék memória

Magyar Népmesék memória
Magyar Népmesék memória



<br />



Tegyetek egy újabb utazást a Magyar népmesék rajzfilmsorozat csodás világában! 

A Memóriajáték a népmesék termékcsalád legújabb tagja, amely egy nagyon népszerű játékot helyez a mesék birodalmába: találjon egymásra királyfi és királylány, űzze el a vitéz a patás ördögöt és a vén banyát. Mindeközben jó, ha fejben tartjuk, kik lehetnek majd segítségünkre, vagy mely kártyával törhetünk borsot a többiek orra alá. 

A közismert alapokról építkezve, és a Kékjáték kiadóra nagyon jellemző újdonságokat is beépítve készült el a megjelenésében megszokott kiemelkedő minőséggel.

A Kékjáték fontosnak tartja, hogy ne a sokadik ugyanolyan játékot dobja piacra, így minden játékunk különleges mechanikával is rendelkezik a hétköznapi, jól ismert szabályokra épülve. 

Kiknek ajánljuk?

Igazi családi játék, már az óvodáskorúaknak is kiváló választás, akik az alap memóriajátékot tudják játszani: „keresd a párját és vidd el a lapkákat”!

Hogy idősebbek számára is kellő izgalmat váltson ki, három új játékmodult helyeztünk a el a dobozban, amelyek együtt, vagy külön-külön is játszhatóak.

A különböző játékmódoknak köszönhetően a játék nehézségét, összetettségét mindenki a saját igényeinek megfelelően állíthatja össze.

Itt a jó alkalom, hogy az egész család együtt játsszon!

 



Raktáron
5 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Adatok
Cikkszám
5502004
Csomagajánlatok
Vélemények

Legyél az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek