Hírek

2020.08.28 16:44

Augusztus 29-én szombaton egésznapos nyitva tartással várjuk vásárlóinkat!

10.00-től - 18.00 óráig

Tanúsítvány

SSL Certificate

Magyar Népmesék kártya

Magyar Népmesék kártya
Magyar Népmesék kártya



<br />



 

 

A kártyajáték a társasjátéktól függetlenül játszható.

Az egyszerű játékszabályt a legkisebbek is könnyen megtanulják a kezdőjáték segítségével, ezért már 4 éves kortól bátran ajánljuk. A haladó változatot akciókártyák színesítik, amelyekkel remekül lehet taktikázni.

Döntsd el a jó és rossz örök harcát a mesék világában!

Kiknek ajánljuk?

A Magyar népmesék – A kártyajátékot ajánljuk óvodásoknak, iskolásoknak, felnőtteknek és nagyszülőknek egyaránt! A játékban található két játékmódnak köszönhetően kortól függetlenül izgalmas időtöltés lesz mindenkinek. A szabályok egyszerűsége miatt a kezdő változatot akár már óvodában is játszhatják a gyerekek. Szórakoztatva tanít, mert bár matematikai tudást nem igényel, az egyszerűbb matematikai műveleteket használ és segít a számfogalom kialakításában is.

A haladó változat nem csak gyerekeknek de felnőtt, baráti társaságoknak is ideális. A szabályok pár perc alatt megtanulhatóak, hiszen a szabálykönyv csupán egy A4-es lap. A haladó változatban a játékosoknak egymás akcióira kell reagálniuk a saját lehetőségeik kiaknázásával, ennek köszönhetően a kártyajáték partijátékként is megállja a helyét. Egyedi játékélmény a jól ismert népmese szereplőkkel!

Gyűjts össze minél többet a népmesék hőseit segítő tárgyakból és szereplőkből, hogy neked legyen a legtöbb pontod a játék végén! De vigyázz, mert a boszorkányok és ördögök veszedelmes cimborái megnehezítik a dolgodat. Kellő furfanggal azonban túljárhatsz a gonoszok, és a többi játékos eszén is! 

A játék célja, hogy a játékos a negatív pontot érő lila lapoktól megszabaduljon, s a pozitív lapokból a legtöbb párt és sorozatot összegyűjtse. Minden körben egy akciót hajthatunk végre a következők közül: laphúzás, lapdobás vagy laprakás. A haladó játékmódban akciókártyák kerülnek a pakliba, melyek segítségével megtréfálhatjuk játékostársainkat, és a saját győzelmünket is támogatjuk a megfelelő kártyák kijátszásával.

 



Raktáron
5 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Adatok
Cikkszám
5502001
Csomagajánlatok
Vélemények

Legyél az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek