Hírek

2020.08.28 16:44

Augusztus 29-én szombaton egésznapos nyitva tartással várjuk vásárlóinkat!

10.00-től - 18.00 óráig

Tanúsítvány

SSL Certificate

Cibri,cibri... Galga menti játékfűzések

Cibri,cibri... Galga menti játékfűzések
Cibri,cibri... Galga menti játékfűzések



<br />



A Helyi Hagyományok sorozat harmadik darabja a Galga mente hagyományos népi játékaiból készült játékfűzéseket tartalmaz. A kötet szerzője, Benedek Krisztina, a Galga mente tágabb környezetében élő néptáncpedagógus, céljául tűzte ki, hogy tanítványaival elsősorban saját szülőföldjük játékait ismerteti meg a néptánc órákon.

A kötetben játékfűzések jelennek meg, ám a tanítás során a gyerekeknek elsősorban valódi játékokként kell megismerniük őket, szabad, önfeledt, sok örömet hozó tevékenységként. A játékok előadássá komponálása nem lehet cél - amint ezt a szerző is hangsúlyozza - csak a hosszas együttjátszás eredménye.

A fűzéseket életkori bontásban (óvodai nagycsoport, majd elsőtől évfolyamonként a negyedik osztályig) közöljük. Amikor a játékokat egyenként játsszuk, sok esetben más korosztály számára is taníthatók.

A szerző a játéktanítás során szerzett tapasztalatait is megosztja az olvasókkal, amelyek hasznos módszertani segítséget nyújtanak. A kötet anyaga egyaránt használható az óvodai, az alsó tagozatos és a művészeti iskolai oktató-nevelő munka során.

Sándor Ildikó



Raktáron
2 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Adatok
Cikkszám
5102026
Vélemények

Legyél az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek