Hírek

2020.08.28 16:44

Augusztus 29-én szombaton egésznapos nyitva tartással várjuk vásárlóinkat!

10.00-től - 18.00 óráig

Tanúsítvány

SSL Certificate

cdrom Bartók élete levelei tükrében

cdrom Bartók élete levelei tükrében
cdrom Bartók élete levelei tükrében<br />Bartók Béla életéhez legközvetlenebb forrásul levelei szolgálnak, melyek családi életének eseményeit éppúgy őrzik, mint a szakmai pálya történetét.
Kiadványunkban két alapvető gyűjteményt adunk közre: a Demény János szerkesztette Bartók Béla levelei című kötetet és ifj. Bartók Béla válogatását a családi levelekből.
A CD-ROM-on a kronológia az elsődleges rendező elv. A két levélkötet anyaga egy időfa segítségével különböző idősávokban (évenként, hónaponként, naponként) szoros időrendben kereshető ki, s minden időpontra vonatkozóan ifj. Bartók Béla másik kötete, az Apám életének krónikája adatai nyújtanak gyors tájékoztatást. A három forráskiadvány ugyanakkor külön-külön is tanulmányozható. A kötetek egyesített mutatóin kívül bármely előforduló szót, szótöredéket és szókapcsolatot megtalálhatunk a keresés funkció segítségével.
Bartók életének itt közölt, minden eddiginél teljesebb, egyetlen kiadványban található forrásgyújteményét válogatás egészíti ki a Bartók Archívum fotótárából.

Számok címei:

BARTÓK BÉLA LEVELEI
Szerk. Demény János

 

BARTÓK BÉLA CSALÁDI LEVELEI
Szerk. ifj. Bartók Béla és Gombocz Adrienne

 

ifj. Bartók Béla:
APÁM ÉLETÉNEK KRÓNIKÁJARaktáron
3 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 72 Ft
Adatok
Cikkszám
5302001
Csomagajánlatok
Vélemények

Legyél az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek