Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás
Termék részletek


cdrom Bartók élete levelei tükrében

cdrom Bartók élete levelei tükrében
3 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 72 Ft<br />Bartók Béla életéhez legközvetlenebb forrásul levelei szolgálnak, melyek családi életének eseményeit éppúgy őrzik, mint a szakmai pálya történetét.
Kiadványunkban két alapvető gyűjteményt adunk közre: a Demény János szerkesztette Bartók Béla levelei című kötetet és ifj. Bartók Béla válogatását a családi levelekből.
A CD-ROM-on a kronológia az elsődleges rendező elv. A két levélkötet anyaga egy időfa segítségével különböző idősávokban (évenként, hónaponként, naponként) szoros időrendben kereshető ki, s minden időpontra vonatkozóan ifj. Bartók Béla másik kötete, az Apám életének krónikája adatai nyújtanak gyors tájékoztatást. A három forráskiadvány ugyanakkor külön-külön is tanulmányozható. A kötetek egyesített mutatóin kívül bármely előforduló szót, szótöredéket és szókapcsolatot megtalálhatunk a keresés funkció segítségével.
Bartók életének itt közölt, minden eddiginél teljesebb, egyetlen kiadványban található forrásgyújteményét válogatás egészíti ki a Bartók Archívum fotótárából.

Számok címei:

BARTÓK BÉLA LEVELEI
Szerk. Demény János

 

BARTÓK BÉLA CSALÁDI LEVELEI
Szerk. ifj. Bartók Béla és Gombocz Adrienne

 

ifj. Bartók Béla:
APÁM ÉLETÉNEK KRÓNIKÁJA  • Cikkszám
    5302001