Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás
Termék részletek


cd Naplegenda

cd Naplegenda
3 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron<br />A nagy sikerű Naplegenda előadás tavaly új fináléval gazdagodott: a "Repülj, madár, repülj" című Nikola Parov-dalra Mihályi Gábor új koreográfiát alkotott, amely a közönség fogadtatása alapján a kétfelvonásos táncelőadás méltó finálészáma lett.
A Naplegenda hanganyaga ezzel az új dallal kiegészülve most felújított tartalommal újra megjelenik!

A 2000-ben kiadott első verzióhoz képest az új változat sok meglepetéssel, újdonsággal szolgál: a zeneszámok újrahangszerelt formában hallhatóak rajta, a CD füzetben pedig 4 új színes oldalon olvasható a Naplegenda cselekményének leírása.
Bónuszként egy multimédiás videó is szerepel a korongon, amely egy videoklip az új dal, a Repülj, madár, repülj zenéjéhez.
A film kockáit a Kiscelli Múzeumban rögzítették, ahol igazán hangulatos díszletek között került bemutatásra a darab. Ennek a felvételnek a részleteiből lett összevágva a multimédiás anyag a Repülj, madár, repülj zenéjére.

Az albumon a darabban elhangzó dalokat most még gazdagabb hangszerelésben hallhatjuk viszont, még közelebb hozva az előadás élményét a hallgatókhoz.

A dalokat Herczku Ágnes és Németh Ferenc éneklik, a szerző, Nikola Parov pedig számos hangszeren működik közre a felvételeken: kavalon, buzukin, gadulkán, gitáron és ütőhangszereken is játszik.

1.PENTAGES
2.Vad Hajnal
3.Madárka, Madárka
4.Kemény Legények
5.Örökre El
6.Lágy Szoknyák
7.Átkozott Nap
8.Ugróbugris
9.Parasztkeringő
10.Férfimagány
11.Kétségbe Nyomor!
12.Édes Napom
13.Hideg Az Én Szívem
14.Táncba Vadul!
15.Keletről Jöttünk Mint A Nap?
16.Repülj Madár, Repülj  • Cikkszám
    5214002